Effeta

Hypnotherapie Maastricht

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineLinkedinRSS FeedPinterest

Wat jij wilt, dat kan!

Met hypnotherapie, dat is gebruik maken van trance in een therapeutische setting of bij coaching, kun je vooruit komen en je doelen bereiken, iets oplossen dat je al lang hindert enzovoort. Mensen gaan bij mij vlot in trance. Ook die mensen die zeggen dat niet te kunnen. Het leuke is dat die mensen vaak in een zelfgecreëerde controle trance verkeren. Voor hen werkt hypnotherapie andersom: vanuit de trance in het hier en nu komen. Wat voor jou de beste aanpak is wordt in een intake besproken. Wil je kennismaken dan gaat dat vaak via de telefoon.  In een gesprek merk je zelf al vlot of ik voor jou de goede therapeut ben.

 • Wil je vooruit in het leven, die volgende stap in je werk?
 • Wil het in de privé sfeer beter hebben?
 • Wil je dat oude zeer opruimen?
 • Heb je last van vage klachten die je belemmeren?
 • Wil je stappen in je persoonlijke ontwikkeling maken?
 • Ben je onrustig en wil je Rust ervaren?
 • Heb je onbegrepen lichamelijke klachten?
 • Gedraag je je op momenten opvallend anders dan gewoonlijk of voel je je vreemd op momenten en weet je niet hoe dat komt?
 • Heb je last van energieën of andere gevoeligheden?
 • Ben je moe of voel je opgebrand en wil je weer nieuwe energie?
 • Wil je in je werk vooruit? 
 • Zit je vast en wil je in beweging komen, wil je wat anders?
 • Wil je beter met je collega’s of je baas omgaan?

Verreweg de meeste mensen die bij mij de hulpvraag stellen en de therapie afronden vinden de antwoorden voor de hulpvraag in hun leven! Als je een hulpvraag kunt stellen in de intake dan weet ik dat je het kunt halen. Samen werken we aan jou doel en mocht het even wat minder gaan dan je wenst dan kan ik met mijn gave van heldervoelendheid vaak peilen wat je nodig hebt en je dat dan aanreiken. Van daaruit werken we samen naar jouw resultaat.

Wil jij bereiken wat jij wilt: maak een afspraak

Wie ben ik?

Sinds 2004 ben ik werkzaam als therapeut. In die tijd zijn honderden mensen jou al voorgegaan. Vanuit het werken met de mensen en de ervaring die dat brengt is een methode – Heart Waves - voor hoog gevoelige of sensitieve mensen ontwikkeld, waarvan ik weet dat die werkt. Ik kon dat ontwikkelen door de cliënt  - dus ook jou -  centraal te stellen. Als je hoog sensitief (HSP) of hoog gevoelig  bent en je wilt meer weten over de methode Heart Waves dan kun je hier kijken. Het boek is ook te bestellen via de boekhandel.

Sinds 2006 werk ik met Thought Field Therapy. Dat is een krachtige techniek die allerlei emotioneel ongemak letterlijk kan oplossen. Trauma’s van allerlei aard kunnen goed worden verwerkt. 

In 2014 ontdekte ik een methode om de effecten van terugkerende Individuele Energetische Toxines te verwijderen uit het systeem van mensen. Binnen de TFT gemeenschap was daar al lang behoefte aan, echter het heeft jaren geduurd voordat de oplossing – door mij - werd gevonden. Deze methode “Extended IET Clearance” genoemd wordt nu ook door andere TFT therapeuten in de hele wereld toegepast. Als je meer wilt weten over TFT dan kun je op thoughtfieldtherapy.nl meer lezen. Als je bij mij komt heb je het voordeel dat ik deze therapie tijdens hypnose bij jou kan toepassen. De gewenste resultaten worden daardoor vlotter behaald.

Vanuit mijn inzichten in de mens en de werking van de wereld om ons heen is er een methode in ontwikkeling om je wensen te realiseren. Deze zal te zijner tijd als workshop worden aangeboden. Bij de coaching kun je hier ook al gebruik van maken.

Wil je nog meer over mij weten dan kun je hier mijn LinkedIn profiel inzien.

Wil jij bereiken wat jij wilt: maak een afspraak

Wat cliënten zeggen

Enkele reacties van cliënten zijn:

 • Dank je voor het resultaat en dat binnen zo een korte tijd.
 • Eindelijk (h)erkenning en ik weet nu hoe met hsp om te gaan.
 • NU ben ik eindelijk mezelf.
 • Wat een opluchting, dat voelt heerlijk. 
 • Het voelt heel anders dan toen ik binnenkwam.
 • Fijn dat iemand mij begrijpt.. dat alleen al helpt.

Dat kan ook voor jou zo zijn!

Wil jij bereiken wat jij wilt: maak een afspraak

Waar is het?

De mensen komen vanuit een straal van 200km rondom Limburg. Het merendeel komt van Limburg (zowel Nederland als België). Waarom komen de mensen van zo ver? Vermoedelijk doordat ik hypnotherapie, coaching technieken en trauma technieken met mijn heldervoelendheid vanuit mijn wezen toepas. 

Maastricht

Praktijkadres: Dopplerdomein 2 Maastricht-Randwyck
Vanuit Maastricht bedien ik heel Zuid-Limburg. Dus ook Heerlen, Sittard, Kerkrade, Geleen, Beek, Gulpen, Eijs, Wittem, Margraten.

Echt

Praktijkadres en postadres: Dorpstraat 13-15, 6102 TP Echt
Vanuit Echt-Susteren bedien ik heel Midden-Limburg. Dus ook Sittard, Nieuwstadt , Roermond tot aan Weert en Venlo toe.

Zoals gezegd help ik ook mensen die verder weg wonen. Mensen in een straal van zo’n 200km (zoals Nijmegen, Arnhem, Tilburg, Breda, Utrecht, hebben mij gevonden. Met zelfs cliënten in het gebied van Amsterdam , Flevoland en Friesland, België van Antwerpen tot de Ardennen en Duitsland tot op zo’n 2 ½ uur rijden. Dat zijn de feiten, de historie. Bij elke cliënt in het NU, dus ook bij jou is het elke keer weer de juiste ingang vinden om tot resultaat te komen.

Als je eindelijk resultaat hebt, dan maakt afstand minder uit.

Ook heb je de unieke mogelijkheid om ondersteuning te krijgen met Thought Field Therapy via telefoon, gsm of Skype. In crisissituaties kan ik je - als cliënt - ondersteunen of gewoon dan wanneer je het nodig hebt. Is er geen crisis en wil je therapie op afstand dan kun je jezelf de reistijd en reiskosten besparen! Tel maar na wat je dat bespaart als je op twee uur reizen van de praktijk woont of werkt.

Wil jij bereiken wat jij wilt: maak een afspraak

Tarief

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek via telefoon is gratis.

Tot 31 december 2017
Het uurtarief is euro 60 per uur met een minimum van één uur. Daarna wordt per kwartier verrekend. Bijvoorbeeld 1,5 uur is dan 1,5 maal euro 60. De intake dient contant te worden afgerekend. Daarna kunt u kiezen uit contante betaling of per internet bankieren, of het ter plaatse overboeken via uw gsm bankieren app.

Vanaf 1 januari 2018
Het uurtarief is euro 62 per uur met een minimum van één uur. Daarna wordt per kwartier verrekend. Bijvoorbeeld 1,5 uur is dan 1,5 maal euro 62. De betalingsmogelijkheden zijn gewijzigd. U kunt contant betalen of met een PIN betaling. Bij een pinbetaling krijgt u een E-BON per SMS of per e-mail toegezonden.

U krijgt altijd een nota mee. Deze wordt ingediend bij uw ziektekostenverzekering. Overigens als u te laat, dat is binnen 24 uur van de afspraak afmeldt, dan wordt zoals gebruikelijk binnen de gezondheidszorg de gereserveerde tijd doorberekend.

Helaas komt er af en toe iemand voorbij die er andere (wan)betalings-ideeën op na houdt. Voor die zeldzame keren werk ik samen met Medicas incassojuristen. De betalingsvoorwaarden die door mij gehanteerd worden zijn hier in te zien.

Afhankelijk van uw (aanvullende) ziektekostenverzekering kunt u de nota vergoed krijgen. Op https://hypnotherapie.nl/faq-hypnotherapie/ en https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie kunt u dit nakijken. Houdt er rekening mee dat de websites niet up-to-date hoeven te zijn. De website van uw eigen ziektekostenverzekeraar geeft uitsluitsel.

Als je het formulier invult dan kan ik je bellen en kijken of ik dat voor jou kan betekenen wat jij zoekt.

Voor particulieren

is de prijs gesteld zoals eerder aangegeven. Ik ben BTW vrijgesteld voor verrichtingen die de gezondheid van de mens bevorderen. U betaald er dan geen btw over, dat scheelt!  Een sessie kan één tot anderhalf uur duren. Het gaat naar rato van uurtarief afgerond op het kwartier met als minimum één uur. Als het bijvoorbeeld anderhalf uur duurt is het 1½ maal de prijs per uur.

Als je een aanvullende verzekering hebt dan kun je vergoeding krijgen.  Je hebt dan de volgende gegevens nodig: Ziektekostenverzekeraars AGB code: 90030435, Praktijkcode 90009391, Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten NBVH: 04093. Registratienummer RBCZ® 403221R, SHO-registratienummer: 114966-113963, KvK nr. 14633559. Hier is een lijst te vinden van de zorgwijzer om jou vergoeding te vinden. De kans is groot dat jou verzekering daarbij staat.

Voor bedrijven

gelden aanvullende wensen met een andere prijs in onderling overleg te regelen. Over deze kosten dien ik wel BTW af te dragen. Omgaan met gevoeligheid op de werkvloer is een van de wensen die bedrijven kunnen hebben. Meerdere bedrijven ondersteunen hun personeel door dit traject aan te bieden en de coaching te betalen. 

Advies, consultancy en ondersteuning van bedrijven gaat uit van een prijsafspraak.

Op afstand via telefoon, gsm  of Skype

Een aantal mensen zoekt ondersteuning op afstand via telefoon, Skype met een van de krachtigste therapieën van dit moment: Thought Field Therapy per telefoon of Skype  (ook wel TFT VT genoemd) voor euro 100 per uur (incl. btw).

Tot slot

Ik neem dat je al wat gelezen hebt of gehoord hebt over hypnotherapie. Is dat niet zo dan kun je meer lezen op: http://www.hypnotherapie.nl/hypnotherapie.aspx en http://effeta.com/index.php/hypnotherapie/faq.html 

Ben je tot hier gekomen, maak dan een afspraak of vraag informatie via telefoon aan

Je hebt al zo veel tijd gespendeerd met lezen, neem de volgende stap op weg naar jouw resultaat!

Wil jij bereiken wat jij wilt: maak een afspraak